HLADILNE KOMORE
Potrebe hitrega načina življenja narekujejo tempo tudi v načinu priprave in skladiščenja svežega sadja in povrtnin, mlečnih izdelkov, v mesno predelovani industriji na celotni poti od proizvajalca do končnega potrošnika.
Za potrebe naročnika projektiramo in izdelamo
-hladilnice za MINUS ali NULA režim
Za dolgotrajnejše skladiščenje pa je primerna
HLADILNA KOMORA S KONTROLIRANIM režimom atmosfere (vzdržuje se predpisana vredost kisika in ogljikovega dioksida), ki je vodena z računalniško optimiranim procesom.

ZORILNICE BANAN
Proces sadeža banana se začne že, ko je odtrgan z drevesa daleč stran in nadaljuje pot z ladjo, svojo fazo zorenja pa zaključi v HLADILNI ZORILNICI s kontoliranimi pogoji od 1-8 dni, kupci pa izbirajo med svežimi sadeži najboljše kvalitete.

IZOLACIJSKI PANELI
Poliuretanski izolacijski paneli različnih debelin in dimenzij so osnova vsake hladilne komore, naša dejavnost pa sega tudi na področje izdelave zaščitnih fasad s izolacijskimi paneli in profilirano pločevino.

HLADILNI AGREGATI
Za vas projektiramo in sestavimo hladilne agregate za male sisteme in zahtevnejše objekte z več celicami v nizu, nadzirajo in upravljajo jih RAZDELILNE OMARE s komandno funkcijo mikroprocesorjev, ki optimalno vodijo proces.
PREBIRALNE LINIJE ZA SADJE
V procesu skladiščenja sadja je faza, ko je potrebno sadje za prihod do kupca pripraviti, za te namene ponujamo PREBIRALNE LINIJE proizvajalca AGRIMAT, ki sadež operejo, ščetkajo in sortirajo glede na kvaliteto velikosti sadeža, opravi veliko ročnega dela, sistem je zanesljiv in cenovno zelo privlačen , saj opravi veliko ročnega dela.